NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

30 de ani de lupta a partidului sub steagul lui Lenin si Stalin, de Gh. Gheorghiu-Dej

30 de ani de lupta a partidului sub steagul lui Lenin si Stalin

de Gh. Gheorghiu-Dej

Intitulată sugestiv 30 de ani de luptă a partidului sub steagul lui Lenin şi Stalin, cartea este raportul prezentat de către Gheorghe Gheorghiu-Dej, secretar general al Comitetului Central al Partidului Muncitoresc Român, în ziua de 8 Mai la adunarea solemnă în cinstea celei de-a 30-a aniversări a întemeierii Partidului Comunist din România.

O carte scrisă şi publicată în zorii instaurării dictaturii bolşevice în România, din anii tulburi de după Al Doilea Război Mondial. Extrem de vizibile sunt aici poziţiile obediente ale României faţă de socialismul stalinist şi cruda dictatură rusească a anilor 40-50, spre deosebire de anii ulteriori, când Nicolae Ceauşescu a distanţat treptat România de autoritatea şi influenţa sovietică din est.

Din carte reies extrem de clar reinterpretările date războiului, luptei pentru putere din cadrul partidului comunist şi rescrierea istoriei după linia dictată de Iosif Visarionovici Stalin în statele satelit ale URSS.

Pentru o mai bună ilustrare a acestor aspecte, vă invităm să citiţi cele două pagini fotografiate în poza de mai jos:

30 de ani de luptă a partidului sub steagul lui Lenin şi Stalin
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “30 de ani de lupta a partidului sub steagul lui Lenin si Stalin” de Gh. Gheorghiu-Dej a apărut la editura Partidului Muncitoresc Român în seria de Doctrine politice, se află în stare bună, conține 64 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană