NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

(13) 20.000 de leghe sub mari, de Jules Verne

(13) 20.000 de leghe sub mari

de Jules Verne

(13) 20.000 de leghe sub mari

Titlu:

(13) 20.000 de leghe sub mari

Domeniu: Beletristica » Colectia Jules Verne

Editura: Ion Creangă

Autor: Jules Verne

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 319

Anul apariţiei: 1977

12,00 RON

Jules Verne "20 000 de leghe sub mări".

  • Colecţia Jules Verne, nr.13
  • format mare
  • conţine ilustraţiile ediţiei originale

20 000 de leghe sub mări, apărută întâi, ca şi alte romane ale scriitorului, în publicaţia pentru tineri "Magazine d'education et de récréation", a fost publicată în volum în 1870.

Câţiva navigatori francezi vor ajunge, din întâmplare, la bordul unui submarin, Nautilus, condus de căpitanul Nemo. Ei vor călători în adâncul mărilor şi oceanelor, descoperind lumea mirifică inaccesibilă oamenilor.

Peripeţiile se succedă în ritm alert, de la lupta împotriva unui monstru marin la cea împotriva unei nave de război. Submarinul este avariat, căpitanul este rănit şi se hotărăşte să se scufunde pentru totdeauna. Nava şi căpitanul Nemo vor reveni însă în Insula misterioasă, unde o puternică erupţie vulcanică îl va distruge pentru totdeauna.

Despre Jules Verne

Scriitorul francez Jules Verne (1828-1905) este autorul unui mare număr de cărţi în care personajele se angajează în călătorii extraordinare. Peripeţiile lor se petrec în condiţii speciale, în care apar toate cunoştinţele ştiinţifice ale celei de-a doua jumătăţi a secolului al XIX-lea, la care se adaugă o seamă de maşini imaginare. Fantezia creatoare a autorului va fi confirmată de multe ori de-a lungul timpului.

Operele lui Jules Verne se bucură de succes în întreaga lume. Lista internaţională a traducerilor anunţă 4.162 de transpuneri în limbi străine. Scriitorul se situează, din acest punct de vedere, pe al doilea loc, după Agatha Christie.

Stare foarte buna, insa cotorul reconditionat.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “(13) 20.000 de leghe sub mari” de Jules Verne a apărut la editura Ion Creangă în seria de Beletristica: Colectia Jules Verne, se află în stare bună, conține 319 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană