NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Traieste clipa, de Nora Roberts

Recenzie Nora Roberts - Traieste clipa

Traieste clipa

Titlu: Traieste clipa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste » Comentarii

Editura: Litera International

Autor: Nora Roberts

Nr.pagini: 257
Anul apariţiei: 2011
26,00 RON
scris de: Kaspar Hauser Data adăugării: 22 noiembrie, 2020
Dacă povestea din “Cvartetul mireselor” te-a prins deja, înseamnă că abia aştepţi următorul volum, aşa că nu rata cea de-a treia carte din seria de succes a Norei Roberts; “Trăieşte clipa”.

Pe scurt, Parker, Emma, Laurel şi Mac sunt prietene din copilărie şi au o afacere înfloritoare şi pasionantă; organizează nunţi. Concentrate pe munca lor, ce presupune să aducă la realitate dorinţele cuplurilor care urmează să se căsătorească, fetele îşi pun viaţa personală pe planul doi. Totuşi, una câte una, se lasă prinse în mrejele dragostei. În primele două cărţi am urmărit, cu sufletul la gură, poveştile Emmei şi ale lui Mackenzie. Acum, este rândul modestei Laurel să fie personajul principal.

Ea pregăteşte pentru nunţile de vis organizate de cele patru prietene prăjituri minunate şi torturi extravagante, cum nimeni altcineva nu ar putea face. Totuşi, nu are încredere în ea însăşi, nu-i place să iasă în evidenţă şi îşi imaginează că poveştile de iubire sunt rezervate celor mai dăruite decât ea.

Încă din copilărie, s-a îndrăgostit de fratele lui Parker, Delaney Brown, în care vede tipul de bărbat puternic şi inteligent. Şi acum pasiunea ei este la fel de puternică, dar se consumă în tăcere. Laurel nu crede că va putea fi altceva decât o amică pentru frumosul avocat de succes. Totuşi, felul ei de a fi, cu schimbări rapide de dispoziţie, dă naştere unui moment de criză, care stârneşte pasiune şi... între cei doi ies scântei.

Romanul e plin de detalii delicioase despre captivanta muncă a celor patru, reţete originale şi umor cât cuprinde. Povestea prietenelor se împlineşte în ultimul volum, “Fericiţi pentru totdeauna”.

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
înapoi Scrie comentariu
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană