NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tainele trecutului, de Amanda Quick

Recenzie Amanda Quick - Tainele trecutului

Tainele trecutului

Titlu: Tainele trecutului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste » Comentarii

Editura: Litera International

Autor: Amanda Quick

Nr.pagini: 384
Anul apariţiei: 2012
26,00 RON
scris de: cristina niculescu Data adăugării: 13 mai, 2012
Romanul te va aduce într-un trecut cu duci şi prinţi, dar şi cu probleme mereu actuale. Julian, conte de Ravenwood, este temut de oameni, care l-au poreclit Diavolul. În ciuda faptului că ochii lui verzi ar putea face multe fete să se îndrăgostească de el, nici una nu vrea să îşi asume un astfel de risc. Umblă zvonuri că şi-ar fi omorât fosta soţie, o femeie frumoasă, dar nesupusă. Cu toate acestea, Sophy Dorring, fiica unui nobil, acceptă cererea în căsătorie a contelui din mai multe motive ascunse.

Unul e acela de a ajunge într-o poziţie bună pentru a se putea răzbuna pe o nedreptate făcută familiei sale. Alt motiv e chiar dragostea; îl iubea de mult timp pe conte şi credea că are puterea de a-i topi inima îngheţată. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Se trezeşte închisă într-o casă rece, iar soţul ei se poartă ostil. Nici vorbă de a-i îndeplini cele trei dorinţe pe care promisese să le respecte, atunci când Sophy a pus această condiţie pentru a primi să-i fie soţie.

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
înapoi Scrie comentariu
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană