NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Misterele dragostei, de Danielle Steel

Recenzie Danielle Steel - Misterele dragostei

Misterele dragostei

Titlu: Misterele dragostei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste » Comentarii

Editura: Litera International

Autor: Danielle Steel

Nr.pagini: 320
Anul apariţiei: 2011
24,00 RON 19,00 RON
scris de: Kaspar Hauser Data adăugării: 22 noiembrie, 2020
Hope Dunne pare a fi o femeie independentă şi puternică. Foarte apreciat fotograf, cu expoziţii în cele mai mari muzee ale lumii, ea poate să-şi aleagă proiectele la care vrea să lucreze şi îşi organizează timpul cum doreşte. Viaţa ei singuratică îi pare perfectă, deşi uneori regretă momentele trecute, când avea un soţ şi o fiică, pe care destinul nemilos i-a răpit într-o clipă de lângă ea. Dar, de obicei, îşi găseşte liniştea observând oamenii prin obiectivul aparatului de fotografiat şi se bucură la maximum de orice moment. A călătorit prin toată lumea pentru a imortaliza cele mai neobişnuite ipostaze ale realităţii. Ţara care a cucerit-o a fost India, unde ar vrea să se întoarcă.

Chiar când pare că îşi va petrece singură Crăciunul într-un New York îngheţat, primeşte oferta de a pleca la Londra să-l fotografieze pe Finn O’Neill, un scriitor faimos. Ceea ce trebuia să fie un job de câteva zile se transformă în idilă, iar Hope se trezeşte invitată la vechiul conac al familiei lui Finn, în Irlanda. Prinsă în mrejele farmecului lui irezistibil, femeia nu observă, la început, problemele atât de evidente în ochii altora. Este deja îndrăgostită şi trezirea la realitate va fi dură. Hope descoperă, încet- încet, minciunile pe care i le spusese Finn şi ajunge să-şi dea seama că este prinsă într-o capcană. Visul frumos se tranformă în coşmar, bărbatul de care era atrasă devine gelos şi o sechestrează în conacul în care venise ca oaspete.

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
înapoi Scrie comentariu
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană