NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In umbra lui Adrian Pintea, de Lavinia Pintea Tatomir

Recenzie Lavinia Pintea Tatomir - In umbra lui Adrian Pintea

In umbra lui Adrian Pintea

Titlu: In umbra lui Adrian Pintea

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii » Comentarii

Editura: Tango

Autor: Lavinia Pintea Tatomir

Nr.pagini: 304
Anul apariţiei: 2014
Momentan indisponibil
scris de: Kaspar Hauser Data adăugării: 22 noiembrie, 2020
O carte frumoasa si profunda asa cum numai o marturisire veritabila, facuta din adancul sufletului poate fi... Volumul iese pe piata la sapte ani de la disparitia adoratului actor Adrian Pintea, ca un semn de iubire fara sfarsit.

Volumul este captivant si emotionant, scris cu lacrima, nerv, adoratie si disperare. De indata ce ai deschis cartea nu o mai poti lasa din mana, pentru ca energia neasemuita si curajul Laviniei Pintea Tatomir te iau prizonier intr-o calatorie irezistibila la capatul careia afli raspunsuri despre marea dragoste.

Lavinia Pintea Tatomir este nascuta pe 2 septembrie 1980 in Craiova. La 11 ani a fost descoperita bioenergia sa uimitoare si fetita Lavinia Tatomir a fost prezentata intregii lumi, in reportaje de mare audienta, drept un fenomen rar intalnit.
La 16 ani l-a intalnit pe actorul Adrian Pintea, caruia i-a devenit terapeut, prietena, confidenta. La 20 de ani a acceptat cererea lui in casatorie, atat de neasteptata, totusi, incat Laviniei i-au mai trebuit cateva luni pana sa renunte sa ii spuna logodnicului „dumneavoastra”. Pe 8 iunie 2007, a ramas vaduva, la doar 26 de ani.
Intre timp, Lavinia Pintea Tatomir a devenit doctor in medicina si a ales ca specialitate psihiatria, pe care o profeseaza ca medic rezident in orasul natal, Craiova.

Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
înapoi Scrie comentariu
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană