NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In umbra lui Adrian Pintea, de Lavinia Pintea Tatomir

In umbra lui Adrian Pintea

de Lavinia Pintea Tatomir

In umbra lui Adrian Pintea

Titlu:

In umbra lui Adrian Pintea

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Tango

Autor: Lavinia Pintea Tatomir

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 304

Anul apariţiei: 2014

Stoc epuizat

O carte frumoasa si profunda asa cum numai o marturisire veritabila, facuta din adancul sufletului poate fi... Volumul iese pe piata la sapte ani de la disparitia adoratului actor Adrian Pintea, ca un semn de iubire fara sfarsit.

Volumul este captivant si emotionant, scris cu lacrima, nerv, adoratie si disperare. De indata ce ai deschis cartea nu o mai poti lasa din mana, pentru ca energia neasemuita si curajul Laviniei Pintea Tatomir te iau prizonier intr-o calatorie irezistibila la capatul careia afli raspunsuri despre marea dragoste.

„In preajma ei, realitatile merg in rasparul gravitatiei si al banalitatii. De palma stanga a Laviniei Pintea Tatomir se lipesc obiectele, iar de inima ei s-a lipit, in ciuda tuturor obstacolelor pamantene, o iubire atat de mare, de vesnica si de splendida, incat noi, cei care astazi citim despre ea intr-o carte de-o frumusete tulburatoare, In umbra lui Adrian Pintea, ne cutremuram de emotia revelatiei ca dragostea exista mai presus de granitele conventiilor, ale timpului sau spatiului. Si ca dragostea nu moare niciodata“, semneaza Alice Nastase Buciuta pe coperta IV a volumului scris de Lavinia.

Lavinia Pintea Tatomir - In umbra lui Adrian Pintea.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “In umbra lui Adrian Pintea” de Lavinia Pintea Tatomir a apărut la editura Tango în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 304 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană