NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dupa-amiaza de sambata, de Valeriu Cristea

Dupa-amiaza de sambata

de Valeriu Cristea

Dupa-amiaza de sambata

Titlu:

Dupa-amiaza de sambata

Domeniu: Beletristica

Editura: Cartea Românească

Autor: Valeriu Cristea

Starea cărții: Excelentă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1988

Stoc epuizat

După-amiaza de sîmbătă este un caleidoscop de sugestive întâmplări, figuri umane, gesturi, locuri şi obiecte, învăluite ca într-o ceaţă luminoasă de impresiile în care se scaldă. Valeriu Cristea nu e doar un evocator al vieţii sufleteşti, ci şi un interpret al ei, un psiholog adică, de o adâncime şi de o forţă a observaţiei cărora le găsesc cu greu termen de comparaţie la cei mai de seamă romancieri actuali.“ (Nicolae Manolescu)

„Pagini de o remarcabilă frumuseţe, tulburătoare, pot fi găsite în volumul de memorii şi confesiuni După-amiaza de sâmbătă. Ele exprimă (ca şi scrierile lui N. Steinhardt) o deznădăjduită dorinţă de fericire şi îl consacră pe Valeriu Cristea ca pe un mare scriitor.“ (Alex. Ştefănescu)

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Dupa-amiaza de sambata” de Valeriu Cristea a apărut la editura Cartea Românească în seria de Beletristica, se află în stare excelentă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană