NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Tenacitate, de Judith Krantz

Tenacitate

de Judith Krantz

Tenacitate

Titlu:

Tenacitate

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Judith Krantz

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 590

42,00 RON

Tenacitate este romanul de succes al scriitoarei Judith Krantz, care a socat lumea editoriala, creand senzatie in jurul lui. Considerata o adevarata "bomba", cartea il introduce pe cititor in universul fascinant al modei, un veritabil paradis al femeilor.

Eroina principala, Billy Ikehorn - un personaj reprezentativ din galeria femeilor moderne - era la douazeci si unu de ani doar "ratusca cea urata" a unei familii de aristocrati din Boston. Surprinzator, la treizeci si cinci este o frumusete tulburatoare, posesoarea unei averi fabuloase si creatoarea celebrei case de moda Scruples.

Un singur barbat va reusi sa infranga vointa acestei femei puternice si impulsive, dar infruntarea lor va fi dramatica. O poveste care ii captiveaza pe cititori pana la ultima pagina, facandu-i sa regrete ca se sfarseste atat de repede.

Judith Krantz - Tenacitate.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Tenacitate” de Judith Krantz a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 590 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană