NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nasul, de Mario Puzo

Nasul

de Mario Puzo

Nasul

Titlu:

Nasul

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Mario Puzo

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 507

Anul apariţiei: 2007

39,00 RON

Mario Puzo a creat un roman extraordinar; el ne introduce in subteranul societăţii violente şi infestate a Mafiei, in mijlocul luptei dintre organizaţiile de gangsteri. Ne prezintă incercările prin care trec toţi cei care au intrat in contact cu lumea Mafiei. Romanul Naşul este in esenţă povestea unui om şi a puterii sale, dar este in mod sigur şi o lectură greu de uitat. Naşul este Vito Corleone, liderul Mafiei, un tiran mărinimos pe care nimic nu-l opreşte să obţină şi să deţină puterea. Naşul este un om prietenos, inţelept şi corect, dar şi cel mai necruţător lider al celebrei Cosa Nostra. Tiran, şantajist, criminal - el işi oferă prietenia (nimeni nu indrăzneşte să-l refuze), iar influenţa lui ajunge la toate nivelurile societăţii americane, de la poliţişti pănă la cei mai puternici oameni ai naţiunii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Nasul” de Mario Puzo a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 507 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană