NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Locuri sacre. Geografia magica a Terrei, de Allende Carlos

Locuri sacre. Geografia magica a Terrei

de Allende Carlos

Locuri sacre. Geografia magica a Terrei

Titlu:

Locuri sacre. Geografia magica a Terrei

Domeniu: Stiinta

Editura: Aquila

Autor: Allende Carlos

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2008

Stoc epuizat

Format mare, tip enciclopedie, coperți cartonate, bogat ilustrată.

Locuri sacre: Geografia magica a Terrei dezvaluie unele dintre cele mai cunoscute astfel de locuri de meditatie si purificare: muntele Athos, orasul sfant Ierusalim, oracolul din Delfi, sanctuarul Kaaba, catedrala din Chartres, marile piramide din Egipt, muntele sacru Kailas, orasul pierdut Maachu Picchu, Taj Mahal si multe altele; diverse spatii utilizate de-a lungul timpului pentru pelerinaje si practici religioase.

„Simpla mentiune a acestor locuri sacre, fie ca sunt acum obiecte de adorare sau au fost in alte timpuri, trezeste in interiorul nostru sentimente profunde; muntele Athos, orasul sfant Ierusalim, oracolul din Delfi, sanctuarul Kaaba, catedrala din Chartres, marile piramide din Egipt, muntele sacru Kailas, orasul pierdut Machu Picchu, manastirea Glastonbury, copacul sfant din Bodh Gaya sau Taj Mahal sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute locuri.

Unele dintre aceste locuri, indiferent ca sunt munti, rauri, lacuri, izovoare sau copaci milenari, constituie adevarate altare milenare, invaluite de mituri si legende. Timp de mii de ani, locuitorii asezarilor au utilizat aceste spatii - pe care le considerau sacre - pentru pelerinaje si practici religioase. Alte temple, sanctuare, monumente megalititce sau piramide sunt operele fiintelor umane inchinate unor divinitati si sunt sau au fost locuri de pelerinaj, cum sunt, de exemplu, Angkor sau Teotihuacan.”
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Locuri sacre. Geografia magica a Terrei” de Allende Carlos a apărut la editura Aquila în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană