NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cum sa ajungi in top pe Google, de David Viney

Cum sa ajungi in top pe Google

de David Viney

Cum sa ajungi in top pe Google

Titlu:

Cum sa ajungi in top pe Google

Domeniu: Stiinta

Editura: Meteor Press

Autor: David Viney

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 2010

Stoc epuizat

Majoritatea cautatorilor pe internet nu trec de primele doua pagini pe Google si nu dau click pe linkurile sponsorizate, asa ca faptul de a fi in topul rezultatelor standard de cautare va poate transforma literalmente afacerea. A avea site-ul in topul primelor zece rezultate de cautare este echivalent cu a avea un magazin la intrarea in cel mai mare mall din istorie, in timp ce a va situa in afara topului primelor 20 de rezultate inseamnã ca veti trai frustrarea pe care v-o poate provoca un magazin gol, cu putini clienti si cifre de afaceri scazute.

Optimizarea pentru motoare de cautare (sau SEO – Search Engine Optimization) presupune facilitarea indexarii site-ului dumneavoastra de catre toate motoarele de cautare si imbunatatirea pozitiei in clasamentele acestora. Cum sa ajungi in top pe Google este prima carte ce abordeaza toate aspectele marketingului motoarelor de cautare printr-o metodologie simpla, in sapte pasi, verificata si testata in relatiile cu clientii mari sau mici, inclusiv cu Amazon sau Microsoft. Menita sa fie atat accesibila incepatorilor, cat si suficient de generoasa pentru specialistii avizati ai domeniului, cartea contine numeroase studii de caz ample si acopera ideile emergente in cadrul optimizarii cautarii locale din Web 2.0, dar si al viitorului cautarii ca atare.

Va invitam sa descoperiti cum va puteti atrage cautatorii prin expresii viabile, cum puteti facilita indexarea site-urilor si a paginilor, cum trebuie sa desfasurati campania SEO la nivelul pregatirii paginilor, dar si cum sa urmariti si sa reglati campania SEO astfel incat sa castigati mai multi bani online. Cartea de fata poate constitui cea mai buna investitie pe care ati facut-o vreodatã in site-ul si in afacerea dumneavoastra.

Mai multe detalii si acces gratuit la uneltele de optimizare descrise in carte, la HowToSEO.net.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Cum sa ajungi in top pe Google” de David Viney a apărut la editura Meteor Press în seria de Stiinta, se află în stare nouă, conține 256 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană