NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Voi cuceri Manhattanul, de Judith Krantz

Voi cuceri Manhattanul

de Judith Krantz

Voi cuceri Manhattanul

Titlu:

Voi cuceri Manhattanul

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Judith Krantz

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 608

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON
9,00 RON

Voi cuceri Manhattanul reprezinta cel mai mare triumf al stralucitoarei scriitoare Judith Krantz.

Autoarea descrie tulburatoare povesti de dragoste si tradare din lumea alerta a presei, craind un personaj irezistibil - senzationala Maxi. Aceasta preia conducerea unei mici reviste pe care o transforma intr-un mare succes.

La treizeci de ani, Maxi divortase deja de trei ori si, singura, asumandu-si toate riscurile, creeaza un mare imperiu al presei.

Personaj fascinant, lipsit de orice inhibitii, Maxi se daruieste placerilor vietii cu aceeasi ardoare cu care va sti sa iasa invingatoare in toate imprejurarile.

Celebra autoare Judith Krantz, ale carei romane au fost publicate in tiraje de peste 230 milioane de exemplare, in 34 de tari, si-a inceput cariera ca reporter, devenind apoi editor al unor reviste de moda. Prima sa carte, Scrupules (tradusa in Romania sub titlurile Tenacitate si Din nou in Paradis), a ajuns rapid pe primul loc in topul bestsellerurilor.

Romanele sale au fost transpuse pe micul si marele ecran, intrunind aceleasi aprecieri elogioase. Serialul de televiziune Voi cuceri Manhattanul ii fascineaza in aceste zile si pe telespectatorii romani. Prin toate aceste opere, Judith Krantz s-a impus ca unul dintre cei mai mari scriitori contemporani ai lumii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Voi cuceri Manhattanul” de Judith Krantz a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 608 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană