NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vizita neasteptata, de Nora Roberts

Vizita neasteptata

de Nora Roberts

Vizita neasteptata

Titlu:

Vizita neasteptata

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 392

Anul apariţiei: 2007

36,00 RON

Nora Roberts, autoare a peste 160 de best-selluri, uneori semnate sub pseudonimul J.D. Robb, considerată cea mai bună autoare a genului thriller de către prestigiosul New York Times, a fost recompensată cu numeroase premii.

Acest nou roman al său, Vizita neasteptata, reprezintă o poveste plină de suspans, plasată în anul...2059. Eve Dallas este un ofiţer de poliţie curajos, în măsură să anihileze hoţi de buzunare, traficanţi de droguri şi alţi delincvenţi periculoşi. Dar când se pomeneşte, la secţia unde lucra, cu Trudy Lombard, fosta sa mamă adoptivă, se pierde cu firea. Pentru că scopul vizitei acesteia nu e unul de natură sentimentală, ci un şantaj ordinar privitor la secretul teribil din copilăria Evei, a cărui dezvăluire i-ar putea compromite cariera.

Lucrurile se complică mult în momentul descoperirii cadavrului lui Trudy într-o cameră de hotel. Figurând pe lista suspecţilor, poliţista recurge la investigaţii minuţioase şi, în acelaşi timp periculoase, pentru a afla cine a transformat-o pe şantajistă în victimă. Pe parcursul lor ies la iveală lucruri înspăimântătoare...

O carte pasionantă, cu un subiect original, tulburător, care va capta, cu siguranţă, interesul cititorului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Vizita neasteptata” de Nora Roberts a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 392 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană