NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Viata sexuala a presedintilor americani, de Nigel Cawthorne

Viata sexuala a presedintilor americani

de Nigel Cawthorne

Viata sexuala a presedintilor americani

Titlu:

Viata sexuala a presedintilor americani

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Miron

Autor: Nigel Cawthorne

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 290

Anul apariţiei: 1994

26,00 RON

Nigel Cawthorne - Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood.

Sexul şi puterea, se spune, sunt strâns legate între ele. Viaţa sexuală a preşedinţilor americani este dezvăluită pentru prima dată în paginile acestei cărţi. De la puritanii părinţi fondatori, până la orgiile sexuale ale lui J. F. Kennedy, nelipsind nici ”rochiţa pătată” a Monicăi Lewinskz, nici scandalul Paula Jones, cartea demonstrează, o dată în plus, că promiscuitatea sexuală a preşedinţilor americani este la fel de veche ca şi Constituţia lor.

Casa Albă cunoaşte, de-a lungul timpului, toate tipurile de perversităţi sexuale: menage a trois, sex cu minore, sex oral sub Biroul Oval, sex în dulap, preşedinţi homosexuali sau cu soţii lesbiene.

Cartea cuprinde în premieră materiale incitante cu privire la viaţa sexuală a ultimilor preşedinţi americani care şi-au terminat mandatele: Bill Clinton şi George W. Bush. Nu lipsesc nici detalii picante ale relaţiei lui J. F. Kennedz cu sex-simbolul Americii, actriţa Marilyn Monroe.

Viaţa sexuală a preşedinţilor americani este o carte care se citeşte pe nerăsuflate, oriunde te-ai afla...

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Viata sexuala a presedintilor americani” de Nigel Cawthorne a apărut la editura Miron în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare impecabilă, conține 290 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană