NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Verde pentru viata. Nutritie cu smoothie-uri verzi, de Victoria Boutenko

Verde pentru viata. Nutritie cu smoothie-uri verzi

de Victoria Boutenko

Verde pentru viata. Nutritie cu smoothie-uri verzi

Titlu:

Verde pentru viata. Nutritie cu smoothie-uri verzi

Domeniu: Gastronomie

Editura: Adevăr Divin

Autor: Victoria Boutenko

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 246

Anul apariţiei: 2014

Stoc epuizat

Descoperă – sau redescoperă în această carte – bogăţia de informaţii despre alimentaţia cu verdeţuri. Perfectă pentru oricine – consumatori de crudităţi, vegani, vegetarieni şi consumatori de carne deopotrivă – care vor să-şi creeze o alimentaţie sănătoasă fără sacrificiul gustului sau al stilului de viaţă.

Autoare de renume internaţional şi expertă în alimentaţia pe bază de crudităţi, Victoria Boutenko, neobosită cercetătoare şi campioană a nutriţiei naturale, vine cu ultimele sale descoperiri în această carte, Verde pentru viaţă. Dezvoltând pe baza remarcabilelor sale descoperiri referitoare la puterea vindecătoare a verdeţurilor şi a sucurilor verzi cu pulpă, Victoria Boutenko a adăugat noi cercetări referitoare la rolul pe care îl joacă acizii graşi omega-3 şi omega-6 în sănătatea metabolismului, inclusiv date nutriţionale referitoare la anumite smoothie-uri verzi, dar şi descoperiri actuale legate de produsele organice comparativ cu cele convenţionale.

Cercetările revoluţionare ale Victoriei Boutenko de comparare a alimentaţiei cimpanzeului din sălbăticie cu dieta standard a omului modern rămân cheia de boltă a acestei cărţi, iar descoperirile sale privind abundenţa de proteine din verdeţuri, rolul verdeţurilor în homeostazie, semnificaţia acidului gastric, modul în care sucurile verzi cu pulpă fac organismul mai alcalin, puterea tămăduitoare a clorofilei şi multe altele, le oferă cititorilor cheile pentru refacerea stării de sănătate şi pentru întărirea sănătăţii şi a stării generale de bine. Mărturiile şi reţetele din această carte le dau cititorilor şi mai multă încredere şi inspiraţie să exploreze ei înşişi smoothie-urile verzi.

Verde pentru viaţă este o idee simplă dar revoluţionară, căreia i-a venit timpul să ajungă în actualitate. Este o sursă limpede de inspiraţie şi de documentare foarte importantă pentru cititorii care vor să trăiască o viaţă cu adevărat sănătoasă.” – Midwest Book Review
„În cei peste treizeci şi cinci de ani de practică în calitate de medic psihiatru afiliat Facultăţii de Medicină a Universităţii Harvard, am învăţat foarte bine un lucru, şi anume: comportamentul uman este foarte greu de schimbat. Acum, Victoria Boutenko mă convinge exact de contrariu… Treizeci de zile de consum de suc verde cu pulpă te vor face să te simţi altfel şi vor schimba felul în care te simţi în pielea ta. Este o realizare extraordinară pentru o carte atât de mică.” – A. William Menzin, doctor în medicină, Facultatea de Medicină a Universităţii Harvard
„Conceptul foarte limpede, simplu şi abil al Victoriei Boutenko este atât de valoros şi de eficient, încât ne putem aştepta să vedem şi să simţim domeniul sănătăţii zdruncinat din temelii în decurs de numai un deceniu.” – Thomas C. Chavez, homeopat şi autor al cărţii Body Electronics
„Victoria, ai reuşit! Iubesc la nebunie cartea ta. Sunt sigură că va fi o sursă de sănătate pentru milioane de oameni, va reduce riscurile viitoare de boli degenerative pentru tinerele generaţii şi ne va face tuturor viaţa cu mult mai uşoară. Este într-adevăr o lectură obligatorie!” – Doctor Ruza Bogdanovich, lector de talie mondială şi autoare a cărţii Vindecarea

Victoria Boutenko - Verde pentru viaţă. Nutriţie cu smoothie-uri verzi.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Verde pentru viata. Nutritie cu smoothie-uri verzi” de Victoria Boutenko a apărut la editura Adevăr Divin în seria de Gastronomie, se află în stare foarte bună, conține 246 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană