NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Vedeta, de Kate Coscarelli

Vedeta

de Kate Coscarelli

Vedeta

Titlu:

Vedeta

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Kate Coscarelli

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 654

Anul apariţiei: 1994

32,00 RON
24,00 RON

Intre ele erau legaturi de familie. Dar si mai mult, le legau scandaluri si secrete primejdioase.

Laverne - ambitioasa, dominatoare, lipsita de orice scrupul, era in stare sa se milogeasca, sa mituiasca, sa santajeze si chiar sa puna la mezat nevinovatia fiicei ei, pentru a face din ea cea mai mare vedeta pe care a cunoscut-o vreodata Hollywood-ul... dar toate astea numai pana cand un act de violenta naucitor a facut sa se prabuseasca lumea lor fascinanta. Numai o dragoste cum era cea de mama, le mai putea salva familia de la un scandal rasunator.

Bunny - se nascuse cu un "dar magic" cum numai in legende se intalneste. La opt ani si-a inceput cariera meteorica, fiind copilul vedeta al Americii, pentru a ajunge, mai tarziu, o supervedeta-bomba. Dincolo, insa, de uluitoarea celebritate, o fetita ratacita cauta mistuindu-se in van, iubirea - si aceasta cautare avea s-o duca in lumea bauturii, a drogurilor si a sexualitatii sordide.

Chelsea - frumoasa fiica a lui Bunny, a crescut intr-o lume amenintatoare, tesuta din minciuni, zone de umbra si secrete. Dorind sa-si construiasca o viata cat mai departe de scena Hollywood-ului, se indragosteste de un aristocrat englez - dar risca sa piarda totul atunci cand crima compromite faimoasa ei familie.

Dintr-un orasel din Kansas si pana in sclipitorul Beverly Hills, trei generatii de femei isi urmaresc visele de iubire si glorie. La Hollywood, unde supravietuiesc numai cei foarte puternici, vor afla care este pretul ambitiei, al dorintei si al iubirii.

"Traznet de captivanta." (Publishers Weekly)
"Intens de placuta la lectura... Coscarelli este o maestra a intrigii bine adusa din condei si se pricepe de minune sa-si dozeze cu gratie ironia." (Los Angeles Times)

Kate Coscarelli - Vedeta.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Vedeta” de Kate Coscarelli a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 654 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană