NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Un inger pentru fiecare, de Luanne Rice

Un inger pentru fiecare

de Luanne Rice

Un inger pentru fiecare

Titlu:

Un inger pentru fiecare

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Luanne Rice

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 480

Anul apariţiei: 2008

24,00 RON
24,00 RON

Cunoscuta scriitoare Luanne Rice ofera de data aceasta cititorilor saga surorilor Cavan, cu un profund caracter autentic. Relatata prin vocea celei mai mari, Una, actrita celebra de telenovele, povestea infatiseaza legatura cu totul speciala, indestructibila pe care o impartaseste aceasta cu Lily si Margo. Lucrurile par a se complica in momentul in care, in viata acestora din urma, relatiile serioase iau locul idilelor pasagere de la tarmul oceanului. Un roman de dragoste, care se constituie intr-un clarobscur al vietii, continand straturi multiple de realitate si plasmuiri, in care familia, dorintele, visele, tainele oricarui camin formeaza un labirint de valori care dau sens existentei.

Luanne Rice - Un inger pentru fiecare.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Un inger pentru fiecare” de Luanne Rice a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 480 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană