NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Umbra Uriasului, de Orson Scott Card

Umbra Uriasului

de Orson Scott Card

Umbra Uriasului

Titlu:

Umbra Uriasului

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Orson Scott Card

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 2007

32,00 RON

Umbra uriasului este romanul care incheie magistral epopeea lui Bean, mana dreapta a lui Ender in timpul teribilului razboi interstelar.

Bean l-a slujit pe Hegemon ca strateg si general in razboaiele teribile ce au urmat victoriei lui Ender. Acum insa el si Petra tanjesc dupa un loc sigur in care sa-si intemeieze o familie, iar pentru a-l gasi trebuie sa paseasca iarasi pe urmele lui Ender si sa priveasca spre stele.

Califul Alai incearca sa salveze Islamul; Virlomi, zeita indiana, urmeaza calea lui Gandhi pentru a-si salva tara; Flota Internationala isi continua strategia de a salvgarda omenirea, iar Peter, Hegemonul neinteles, cauta drumul unei umanitati eliberate de razboi.

"O combinatie surprinzatoare de actiune, strategie militara si politica, jocuri de razboi elaborate si psihologie. Card este un campion la «categoria grea», iar Umbra uriasului o prioritate pentru fanii SF" (New York Daily News)

Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Umbra Uriasului” de Orson Scott Card a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană