NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ultimul sarut, de Sandra Brown

Ultimul sarut

de Sandra Brown

Ultimul sarut

Titlu:

Ultimul sarut

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Medcom

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 298

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Ea nu mai reusi sa spuna nimic, caci el ii acoperi gura cu un sarut. Ii lua haina de pe umeri si o azvarli intr-o parte. Ii scoase agrafele din par. O dezbraca, plimbandu-si buzele incet pe pielea ei dezgolita. O duse in pat. Hainele lui cazura pe podea si se aseza langa ea, mangaindu-i sanii, coapsele si ascunzisul dulce dintre picioarele ei lungi. Te iubesc! isi sopteau unul altuia, iar trupurile tremurande le erau cuprinse de o pasiune tandra si salbatica in acelasi timp. Strigatele de extaz se ridicau in aerul parfumat, iar in acel moment dragostea lor era totuna cu geamatul focului si cu trecerea lunii...

Sandra Brown - Ultimul sarut.

Una din cele mai rare cărţi ale Sandrei Brown, cu un tiraj mic de exemplare, epuizată de mai bine de un deceniu, nemaifiind reeditată niciodată de la prima sa apariţie.

Deţinem un singur exemplar al acestui titlu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Ultimul sarut” de Sandra Brown a apărut la editura Medcom în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 298 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană