NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ultimul joc, de Sandra Brown

Ultimul joc

de Sandra Brown

Ultimul joc

Titlu:

Ultimul joc

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 457

Anul apariţiei: 2010

Stoc epuizat

Îndragita scriitoare Sandra Brown revine în forta cu un thriller palpitant, cu o intriga incitanta si bine conturata - Ultimul joc.

Acuzat de crima, condamnat ca a vândut un joc mafiei, fostul jucator de fotbal Griff Burkett a stat cinci ani la închisoare. Acum ca a devenit un om liber, nu are nicio perspectiva, nicio oferta concreta în lumea nebuna a fotbalului din Texas. Exista însa cineva dispus sa plateasca milioane pentru serviciile sale – proprietarul unei linii aeriene, Foster Speakman. Este o oferta tentanta si avantajoasa, pe care barbatul nu o poate refuza, necesitând doar discretie absoluta din partea lui. Prins într-un joc periculos, Griff se îndragosteste de sotia lui Foster, iar viitorul si viata sa atârna de un ultim joc perfect...

Tensiune, dragoste, dorinta, lacomie, mândrie si invidie – se regasesc toate într-o poveste exploziva care îl face pe cititor sa o parcurga cu interes pâna la ultima pagina.

Sandra Brown - Ultimul joc.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Ultimul joc” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 457 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană