NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Trecute vieti de fanti si de birlici, de Horia Garbea

Trecute vieti de fanti si de birlici

de Horia Garbea

Trecute vieti de fanti si de birlici

Titlu:

Trecute vieti de fanti si de birlici

Domeniu: Istorie

Editura: Cartea Românească

Autor: Horia Garbea

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 208

Anul apariţiei: 2008

24,00 RON

Horia Garbea - Trecute vieti de fanti si de birlici. Viata si, uneori, opera personajelor.

Este unica in literatura romana contemporana ideea lui Horia Garbea de a face din personajele literare fiinte reale cu viata si opera proprii. In mod surprinzator autorul reuseste sa le dea dimensiuni noi care cititorilor le-au scapat, nu de putine ori, printre rinduri, si folosind noi chei de lectura, deschide usi interzise.

„Horia Garbea este un om-orchestra in apatica literatura romana de azi. I s-ar putea spune «scriitor total», dar formula suna prea solemn in cazul sau. Desi in viata de fiecare zi este ceremonios, scriitorul are prea mult spirit ludic pentru a fi caracterizat in termeni gravi.” (Alex. Stefanescu)

In sinteza vietii si operei, cita este, a personajelor am preferat lucrarile literare cele mai valoroase, mai cunoscute, mai relevante pentru epoca in care s-au scris si pe cele in care autorii s-au ocupat efectiv de existenta personajelor lor, ca fiinte in carne si oase. Textele in care autorii s-au axat excesiv sau exclusiv pe universul launtric al personajelor si pe speculatiile lor au fost mai putin utile acestui volum. Am rezervat un capitol operei personajelor si el e de-ajuns. (Horia Garbea)

„Horia Garbea este un literator inrait caruia nu i-a scapat niciun gen si, probabil, nicio specie literara. Scrie cu aceeasi dexteritate si dezinvoltura poezie, dramaturgie, articole de ziar si comentarii critice. Polivalenta nu-i limiteaza talentul si nu-i impiedica reusita.” (Mircea Martin)

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Trecute vieti de fanti si de birlici” de Horia Garbea a apărut la editura Cartea Românească în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 208 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană