NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Swan, de Naomi Campbell

Swan

de Naomi Campbell

Swan

Titlu:

Swan

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Karat

Autor: Naomi Campbell

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 480

Anul apariţiei: 1995

24,00 RON

Naomi Campbell, Lebada neagra a frumusetii universale, Afrodita de abanos a lumii modei - se lanseaza in lumea literara cu romanul Swan.

Primul roman al lui Naomi Campbell imbina povestea de dragoste, "romance"-ul, cu senzationalul si actiunea unui thriller, intr-o invitatie palpitanta in lumea fascinanta a modei. O poveste pentru acelea dintre noi care au fost si sunt, cel putin in visele lor, supermodele de talie internationala.

Swan este cel mai cautat manechin din lume. Inalta, zvelta si sexy, aceasta tanara de 26 de ani stie insa ca nu isi poate dedica toata viata efemerei cariere de model, chiar daca retragerea inseamna sa spuna adio unui contract ce ii poate aduce milioane.

Si asa incepe cautarea unei inlocuitoare... Lista de preferinte a Casei SWAN cuprinde cinci fete care parcurg un drum fascinant si istovitor.

Tess - o roscata londoneza hipersensibila; Cassie - blonda americana, obisnuita sa ia totul de-a gata; Celestia - nepoata unui manechin de la Dior, descendenta dintr-o lunga linie de frumuseti aristocrate; Gigi - fiica abandonata a unor emigranti cubanezi, mare amatoare de petreceri; si Amy - inalta de 1,90m., jamaicana la a doua generatie. Cinci fete. Cinci visuri. O lume a tuturor posibilitatilor.

Naomi Campbell - Swan.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Swan” de Naomi Campbell a apărut la editura Karat în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 480 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană