NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Supa de pui pentru suflet, de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Supa de pui pentru suflet

de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Supa de pui pentru suflet

Titlu:

Supa de pui pentru suflet

Domeniu: Carti motivationale

Editura: Amaltea

Autor: Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 2001

32,00 RON
"... probabil cea mai extraordinara carte pe care am citit-o vreodata. Cartea avea 2 centimetri grosime, dar exemplarul meu are acum 5. Am plans pe fiecare pagina a ei ... "
"Dupa ce am intervievat sute de persoane bogate si celebre, am ajuns la concluzia ca banii si faima nu te fac automat fericit. Fericirea trebuie sa vina din interior. As prefera mai degraba sa am un milion de zambete in inima decat un milion de dolari in buzunar. "Supa de pui pentru suflet" va va ajuta sa puneti un milion de zambete in inimile dumneavoastra."
"Sa spui povesti este una dintre cele mai convingatoare mijloace de a-i invata pe altii valorile si de a deschide usi catre noi posibilitati. In aceasta colectie bogata si variata, fiecare va gasi cel putin o poveste care sa il impresioneze - o povestire pe care veti dori sa o pastrati ca pe o comoara si sa o impartasiti si altora."
"Aceasta este o carte minunata, calda, care inspira, plina de idei si profunzime, pe care oricine o poate folosi ca pe o parte integranta a vietii lor. Ea ar trebui citita, apreciata si recitita intr-una."
"Aceasta carte este intelepciune si mangaiere pentru toate varstele. Este tot atat de contemporana ca si o calatorie in spatiu si vesnica precum o piramida. Lumea are nevoie de povestitori ca sa ne ajute sa iesim din confuzia si haosul acestor vremuri. Jack si Mark sunt povestitori talentati si colectionari de povesti adevarate. Ce dar divin: pentru profesori, pentru oratori, pentru oricine aflat pe calea vindecarii si a dezvoltarii. Totul este aici, scris cu intelepciune, compasiune si integritate."

Jack Canfield, Mark Victor Hansen - Supă de pui pentru suflet.

Unica ediție, 2001.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Supa de pui pentru suflet” de Jack Canfield, Mark Victor Hansen a apărut la editura Amaltea în seria de Carti motivationale, se află în stare foarte bună, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană