NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sunt regele Frantei! Regele Soare!, de Vintila Corbul

Sunt regele Frantei! Regele Soare!

de Vintila Corbul

Sunt regele Frantei! Regele Soare!

Titlu:

Sunt regele Frantei! Regele Soare!

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Adevărul

Autor: Vintila Corbul

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Sunt regele Frantei! Regele Soare! este o carte dedicata Ioanei Corbul, a doua sotie a autorului si marea lui dragoste. Dupa o mare deceptie, parasit de prima sotie dupa numai 5 ani, Vintila Corbul se indragosteste de fiica renumitului profesor universitar si scriitor Ion San-Giorgiu. In acea perioada, dupa ce toata averea familiei San-Giorgiu este confiscata de catre regimul comunist, Ioana traieste alaturi de mama sa, la limita subzistentei. Din cauza originii sale burgheze, a fost data afara de la Conservatorul de Arte Dramatice si se vede obligata sa se angajeze muncitoare necalificata intr-o fabrica de cutite. Profesorul San-Giorgiu a fost judecat in lotul nr. 11 de criminali de razboi si condamnat la moarte de justitia comunista pentru propaganda hitlerista si si-a petrecut ultimii ani din viata in exil, in Germania. Dupa ani de saracie si lipsuri, alaturi de sotia sa Ioana, Vintila Corbul s-a vazut obligat sa-si paraseasca locul de munca din cauza unei boli grave la ochi si incepe din nou sa scrie reusind sa-si publice prima carte, care se bucura de succes.

In timp ce scria Caderea Constantinopolelui, cartea ce il va consacra in lumea literara, Vintila Corbul primeste o lovitura foarte puternica. Ioana il anunta ca a fost depistata cu cancer intr-o faza avansata. Drama mortii sotiei, la numai 35 de ani, dupa 15 ani de casnicie, precum si ultimele luni de suferinta ale acesteia, l-au marcat definitiv si a inceput sa scrie frenetic, pentru a-si uita durerea.

Vintilă Corbul - Sunt regele Franței! Regele Soare! face parte din colecția de lux a editurii Adevărul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Sunt regele Frantei! Regele Soare!” de Vintila Corbul a apărut la editura Adevărul în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare foarte bună, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană