NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Spaima, de Sandra Brown

Spaima

de Sandra Brown

Spaima

Titlu:

Spaima

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 480

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Un orăşel liniştit de munte este terorizat de dispariţia, fără urmă, în ultimii doi ani, a cinci femei. Lilly Martin, eroina cărţii, ajunge printr-un concurs de împrejurări, singură cu un bărbat, izolaţi într-o cabană. Plină de spaimă, ea începe să se întrebe, la un moment dat, dacă acesta este temutul răpitor sau ceea ce pretinde a fi - salvatorul său, care o va apăra de tragedia pe cale să se producă...

Un roman fascinant, plin de mister, în care întâmplările se succed într-un ritm ameţitor, ţinându-l "în priză" pe cititor până la ultima pagină.

Sandra Brown - Spaima.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Spaima” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 480 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană