Sindromul trepadusului mioritic, de Andrei Molnar, Marius Mitea

Sindromul trepadusului mioritic

de Andrei Molnar, Marius Mitea

Sindromul trepadusului mioritic

Titlu:

Sindromul trepadusului mioritic

Domeniu: Documente

Editura: Publicaţie independentă

Autor: Andrei Molnar, Marius Mitea

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2008

Stoc epuizat

Această carte se constituie într-o veritabilă disecţie a sistemului judiciar românesc. Pornind de la cazul "Costeşti 2004", reproduce şi analizează critic toate documentele unui proces politic real, de la faza de cercetare, trecând prin faza urmăririi penale, fondul, audierea martorilor etc., până la condamnarea cu suspendare, pentru fapte care pur si simplu nu există.

Statul român a declanşat o veritabilă „vânatoare de vrăjitoare” împotriva unei asociaţii cu caracter cultural-religios, care are ca scop promovarea credinţelor păgâne pre-creştine, de sorginte indo-europeană. Folosind ca pretext OUG 31/2002 care interzice organizaţiile cu caracter fascist, magistraţii români ale căror nume şi funcţii sunt făcute publice în cartea de faţă au acuzat autorii de „negarea Ordinii Mondiale stabilite de Biserică”, acuzaţie ce figurează atât în rechizitoriu, cât şi în justificarea condamnării! Mai mult decât atât, procurorul care a întocmit rechizitoriul a considerat că „antişovinismul” este o faptă penală, şi ca atare trebuie sancţionată prin lege! Acestea sunt doar câteva dintre acuzaţiile fantasmagorice prin care magistraţii în slujba Statului Român au încercat să mascheze, de fapt, ceea ce s-a constituit într-o veritabilă persecuţie religioasă.

Autorii, Andrei Molnar (el însuşi victima acestei înscenări) şi Marius Mitea, aduc pentru prima oară la lumină abuzurile, slugărnicia, incompetenţa, incultura, corupţia specifice funcţionării actualei "justiţii" româneşti.

Pe parcursul celor 320 de pagini împărţite în 25 de capitole, sunt denunţate actele părtinitoare şi abuzive ale unor magistraţi şi poliţişti.

Coperta cărţii a fost creată de binecunoscutul artist plastic Sorin Tara. Grafica reprezintă puterea politică românească, figurată simbolic de către un interlop lăfăindu-se pe tronul corupţiei mioritice, având ca sfetnic un popă ortodox cu crucea-n mână şi sticla de vodcă în sutană. La picioarele acestei hidre politico-religioase, într-o atitudine de scârbavnică slugărnicie, se află cei trei trepăduşi generici din slujba putredului stat fundamentalist-ortodox român: miliţianul, procurorul şi judecătorul.

Despre Sindromul Trepăduşului Mioritic

Pentru prima dată în România, o carte îşi propune o disecţie necruţătoare a sistemului judiciar autohton, analizând exhaustiv acte şi documente oficiale, înscrisuri, declaraţii şi anchete regizate de poliţişti, procurori şi judecători cărora, drept răsplată pentru “serviciile” aduse ideii de Justiţie, le-am decernat titlul de trepăduşi mioritici.

Din toate documentele reproduse în prezentul volum reiese o crasă incompetenţă, necunoaşterea legilor în vigoare sau dispreţul absolut faţă de acestea, maltratarea fără milă a limbii române, lipsa de logică, sfidarea bunului simţ, aroganţa şi suficienţa semidoctă. Chiar dacă anumite pasaje sunt de un comic nebun (magistraţii acuzând autorii de manifestări „antişovine” sau de „negarea Ordinii Mondiale instaurate de Biserică”), ideea care se desprinde din paginile prezentei cărţi este, într-un moment de cumpănă pentru sistemul judiciar românesc, de o tragică actualitate!

Această carte-document a fost remisă principalelor instituţii ale Statului, împreună cu o petiţie, prin care se aduc la cunoştinţă abuzurile şi ilegalităţile descrise, solicitându-se imperios luarea măsurilor ce se impun, pentru evitarea unor noi abuzuri, şi pentru sancţionarea celor vinovaţi.

Au fost sesizate, în acest sens, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei, Ministerul Public, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, Administraţia Prezidenţială, Comisia pentru cercetarea abuzurilor şi corupţiei din Camera Deputaţilor, Comisia pentru cercetarea abuzurilor şi combaterea corupţiei din Senatul României.

Lansarea a avut loc la galeria privată de artă X-Future Gallery.

Prezentarea cărţii în emisiunea Parte de carte:

Recenzii (2)
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 28 noiembrie, 2009)
Cartea “Sindromul trepadusului mioritic” de Andrei Molnar, Marius Mitea a apărut la editura Publicaţie independentă în seria de Documente, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2018 Carti-online.com
Powered by webgraphic.ro