Sindromul, de John Case

Sindromul

de John Case

Sindromul

Titlu:

Sindromul

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Case

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 576

Anul apariţiei: 2004

26,00 RON

Sindromul, noul thriller al lui John Case, abordeaza un subiect care a aprins timp de decenii imaginatia oamenilor: ce s-a intamplat cu experimentele secrete de control al mintii desfasurate de guvernul american in anii 1960?

In Sindromul, o institutie privata, Clinica Prudhomme, a reluat experimentele de unde guvernul le-a abandonat. Acum rapeste oameni, stergandu-le memoria si transformandu-i in asasini care au ca tinta lideri internationali despre care Prudhomme considera ca destabilizeaza ordinea mondiala. Intreaga operatiune este pusa in pericol cand una dintre fiintele recreate, Jeff Duran, reuseste sa rupa vraja, sa se intrebe cine e cu adevarat si, mai important, cine era inainte de a-i fi implantat in creier acel cip care i-a inlocuit personalitatea. Impreuna cu o tanara avocata din Washington, care are propriile intrebari fara raspuns, porneste intr-o cautare febrila de informatii, punandu-si propriile vieti in pericol si facand tot felul de descoperiri, una mai terifianta decat cealalta. Explicatiile privind istoricul si tehnica folosita in controlul mintii, precum si datele despre psihologia amneziei dau o nota de realism acestei fictiuni socant de aproape de realitate.

Recenzii

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 05 august, 2017)
Cartea “Sindromul” de John Case a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare ca nouă, conține 576 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2017 Carti-online.com
Powered by webgraphic.ro