NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Setea de intregire, de Christina Grof

Setea de intregire

de Christina Grof

Setea de intregire

Titlu:

Setea de intregire

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Elena Francisc

Autor: Christina Grof

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 376

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Această carte este o hartă a regăsirii de sine. Sentimentul alienării, al golului interior, face ravagii în lumea occidentală a zilelor noastre.

Însingurați, cetațenii acestei lumi rătăcesc în labirinturile iluziei, încercând să umple acest gol interior cu orice: cu posesiuni, cu droguri, cu muncă, cu alcool sau antidepresive. Așa se nasc dependențele. Nimic nu poate umple acest gol, decât reunirea spirituală cu Sinele. Vindecarea alienării este o vindecare spirituală și mistică.

Christina Grof este unul dintre cei mai experimentați exploratori și teoriticieni ai lucrului cu stări de conștiință extinsă. Este fondatorul, alături de Stanislav Grof, al Respirației Holotropice și unul dintre pionierii psihologiei transpersonale. Setea de întregire este o carte de referință pentru oricine se află într-o căutare spirituală sau se confruntă cu vreo forma de dependență.

O carte impecabilă, clară, un ghid pentru orice terapeut trasnpersonal, pentru orice explorator al conștiinței sau căutător de Sine.

Una dintre cele mai bune cărți ale Călătoriei Inimii, la loc de cinste printre Cărțile Maestrului Interior - Elena Francisc, într-o ediție - omagiu adus Christinei și lui Stanislav Grof.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Setea de intregire” de Christina Grof a apărut la editura Elena Francisc în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 376 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană