NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scrieri politice si literare (editia princeps, 1905), de Mihail Eminescu

Scrieri politice si literare (editia princeps, 1905)

de Mihail Eminescu

Scrieri politice si literare (editia princeps, 1905)

Titlu:

Scrieri politice si literare (editia princeps, 1905)

Domeniu: Editii princeps

Editura: Minerva

Autor: Mihail Eminescu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 451

Anul apariţiei: 1905

Stoc epuizat

Superbă şi rarisimă ediţie princeps Mihai Eminescu - Scrieri politice și literare (1870-1877), ediție critică, apărută la Institutul de Arte Grafice și Editură „Minerva”, București, în 1905 și însumând o vastă colecție de manuscrise inedite și culegeri din ziare, reviste și presa vremii, publicate de Mihail Eminescu.

Cea mai mare parte a articolelor politice a fost supusă ulterior cenzurii şi nu a mai fost reeditată după război, din motive lesne de înţeles. Majoritatea acestora dezbat în amănunt chestiunea evreiască şi alte subiecte devenite astăzi tabu.

Coperți cartonate, legătură de epocă.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Scrieri politice si literare (editia princeps, 1905)” de Mihail Eminescu a apărut la editura Minerva în seria de Editii princeps, se află în stare foarte bună, conține 451 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană