NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scrieri alese, de Edgar Allan Poe

Scrieri alese

de Edgar Allan Poe

Scrieri alese

Titlu:

Scrieri alese

Domeniu: Poezie

Editura: pentru Literatură Universală

Autor: Edgar Allan Poe

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 624

Anul apariţiei: 1969

Stoc epuizat

Ediție a operelor lui Edgar Allan Poe cu un tiraj mic și prezentare deosebită, apărută sub îngrijirea Zoei Dumitrescu-Bușulenga și în traducerile lui Ion Vinea, Mihu Dragomir, Constantin Vonghizas, Emil Gulian și Dan Botta, la Editura Pentru Literatură Universală în 1969.

Pentru acest volum, în format mare, legat și având coperți cartonate, o mică parte din tiraj a fost distribuită din editură împreună cu o casetă/cutie de protecție din carton, care este inclusă.

Cu ilustrațiile originale de Damian Petrescu.

Tiraj 10085 ex.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Scrieri alese” de Edgar Allan Poe a apărut la editura pentru Literatură Universală în seria de Poezie, se află în stare foarte bună, conține 624 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană