NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sangele celorlalti, de Simone de Beauvoir

Sangele celorlalti

de Simone de Beauvoir

Sangele celorlalti

Titlu:

Sangele celorlalti

Domeniu: Beletristica

Editura: Paralela 45

Autor: Simone de Beauvoir

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 368

Anul apariţiei: 2008

24,00 RON
17,00 RON

In romanul Sangele celorlalti celebra scriitoare si eseista de origine franceza Simone de Beauvoir pune in discutie dificila problema a activismului politic si a consecintelor pe care acesta le atrage.

Privit si ca apologie a Rezistentei Franceze, romanul a fost scris inainte de incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand nu era cunoscuta inca finalitatea conflictului. Cartea graviteaza in jurul lui Jean Blomart, tanar dintr-o famile burgheza dar cu puternice simpatii comuniste, care il vor duce in cele din urma la reanalizarea intregii sale vieti de pana atunci. Despartirea de cei apropiati o va implica si pe iubita sa Helene, fiinta individualista, care nu-i poate intelege convingerile.

Pus in situatia de a alege, Jean se va dedica in totalitatea activismului politic, lasand la o parte sentimentele.

Romanul a stat la baza unei ecranizari din 1982 a regizorului Claude Chabrol, avand-o pe Jodie Foster in rolul lui Helene.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Sangele celorlalti” de Simone de Beauvoir a apărut la editura Paralela 45 în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 368 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană