Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata, de Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

de Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Titlu:

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Humanitas

Autor: Alan Alda

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 2009

32,00 RON

Alan Alda este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar si, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce in serialul M*A*S*H – in cursul caruia a obtinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie si regie. A castigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick in Viata la Casa Alba (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreste aici). Pasionat de stiinta, a gazduit vreme indelungata serialul PBS Scientific American Frontiers. Si iata ca Alan Alda a scris o carte de memorii la fel de eleganta, de nostima si de emotionanta ca rolurile sale cele mai importante.

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele este povestea momentelor-cheie din existenta lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, incepand cu moartea cainelui iubit, continuand cu efortul de a simti compasiune pentru o mama imprevizibila, sfarsind cu acceptarea tatalui sau, Robert Alda, ca om si ca actor.

„O autobiografie antrenanta, temperata de o modestie si o profunzime rar intalnite la volumele de memorii ale celebritatilor.“ (Publishers Weekly)

Recenzii

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 11 iulie, 2017)
Cartea “Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata” de Alan Alda a apărut la editura Humanitas în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2017 Carti-online.com
Powered by webgraphic.ro