NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Rivalitate, de Johanna Lindsey

Rivalitate

de Johanna Lindsey

Rivalitate

Titlu:

Rivalitate

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Johanna Lindsey

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 392

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON
24,00 RON

Principalele personaje ale cărţii sunt două surori gemene, absolut identice din punct de vedere fizic, dar cu firi diametral opuse. Ele ajung să-şi dispute acelaşi bărbat, Chad, şi în momentul în care balanţa se înclină în favoarea Marianei, cealaltă, şireata Amanda, le întinde amândurora o cursă abilă. Lucrurile se precipită şi Chad devine extrem de confuz, nemaifiind în stare să facă diferenţa dintre adevăr şi minciună... Daca va era dor de o poveste cu cowboy duri cititi aceasta poveste emoţionantă, cu neaşteptate răsturnări de situaţie, ce redă trăirea plină de farmec a primei iubiri, o carte care, fără nici o îndoială, va cuceri inimile cititorilor.

Johanna Lindsey - Rivalitate.

Celebra scriitoare americana JOHANNA LINDSEY, autoarea a 42 romane, traduse in 12 limbi si publicate in tiraje de peste 90 de milioane de exemplare, este prezenta pentru prima oara pe piata romaneasca de carte cu bestsellerul Rivalitate (titlul original: A man to call my own), ce a figurat timp de mai multe saptamani pe primul loc in topul New York Times.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Rivalitate” de Johanna Lindsey a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 392 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană