NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ricoseu, de Sandra Brown

Ricoseu

de Sandra Brown

Ricoseu

Titlu:

Ricoseu

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 504

Anul apariţiei: 2008

Stoc epuizat

Una dintre cele mai apreciate autoare contemporane, Sandra Brown, revine în atenţia cititorilor cu un roman despre crimă şi trădare în înalta societate din Savannah.

Detectivul de la omucideri Duncan Hatcher este chemat în mijlocul nopţii acasă la judecătorul Cato Laird pentru a investiga moartea unui bărbat. La prima vedere, cazul pare simplu: Elise, soţia judecătorului, a surprins un hoţ şi l-a împuşcat în legitimă apărare. Duncan este însă suspicios; instinctul îi spune că relatarea femeii este parţial adevărată. Hotărât să afle legătura dintre victimă şi soţii Laird, detectivul se afundă în investigaţii. Atât cariera cât şi integritatea sa sunt puse astfel în pericol, deoarece nu mai poate ascunde atracţia pe care o simte faţă de Elise Laird, chiar dacă e o femeia măritată, o mincinoasă şi suspectă de crimă. Pistele se complică, apar noi indicii care l-ar putea implica chiar şi pe mafiotul local Robert Savitch. Apoi Elise dispare...

Cartea este un thriller captivant, plin de mister, o poveste parcă ruptă din viaţă despre lupta eroului cu sine însuşi, oscilând între dorinţă şi datorie.

Sandra Brown - Ricoseu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Ricoseu” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 504 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană