NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ramai cu mine, de Jan Hudson

Ramai cu mine

de Jan Hudson

Ramai cu mine

Titlu:

Ramai cu mine

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Jan Hudson

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 252

Anul apariţiei: 1995

24,00 RON

Spider e un diavol irezistibil cu ochi albastri, care atunci cand vede o femeie, o citeste din prima. Anne Foxworth nu mai avea nici un ban si nici o speranta cand a intrat in casa de amanet a lui Spider ca sa-si amaneteze ceasul cu diamante, in schimbul unei sume de bani, care sa-i permita sa stea departe de omul care-i ameninta viata. In loc de aceasta, se trezeste fata in fata cu un pirat seducator, ale carui sarutari surprinzatoare o lasa vrajita si o mistuie de dorinta de a imparti cu el patul imens cu margini de alama precum si viata lui care se scurge intre rodeo, petreceri, partide de dans si dragoste.

Tandretea lui Spider o indeamna pe Anne sa aiba incredere in el, sa-i impartaseasca secretele si sa-i ofere inima. Dar Anne se teme sa nu fie tradata. Spider se abandoneaza cu pasiune in bratele ei si o prinde in panza de paianjen a iubirii lui pe aceasta femeie seducatoare, cu gura dulce ca mierea.

Jan Hudson - Ramai cu mine.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ramai cu mine” de Jan Hudson a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 252 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană