NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

P.S. Te iubesc, de Cecelia Ahern

P.S. Te iubesc

de Cecelia Ahern

P.S. Te iubesc

Titlu:

P.S. Te iubesc

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Allfa

Autor: Cecelia Ahern

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2011

Stoc epuizat

Unii oameni asteapta o viata intreaga sa isi gaseasca sufletul pereche, in timp ce altii par sa fie impreuna de o viata. Holly si Gerry formau cuplul perfect, cu o casnicie minunata, inconjurati de prieteni si familie. Lumea era la picioarele lor, iar Holly nu isi putea imagina viata fara Gerry. Pana in ziua in care viata o obliga sa faca acest lucru.

Gerry moare din cauza unei tumori pe creier, iar Holly, ramasa singura, trebuie sa invete sa supravietuiasca. Printr-o „lista“ alcatuita din zece scrisori, Gerry o ajuta, de dincolo de moarte, sa ia viata de la capat. Vegheata ca de un inger pazitor, Holly devine puternica si independenta, reuseste din nou sa zambeasca si chiar sa iubeasca.

Despre autor

Cecelia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a inregistrat o uimitoare popularitate si un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.

In limba romana, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, Cadoul si Cartea viitorului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “P.S. Te iubesc” de Cecelia Ahern a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană