NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Printul marilor, de Stef Ann Holm

Printul marilor

de Stef Ann Holm

Printul marilor

Titlu:

Printul marilor

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: King

Autor: Stef Ann Holm

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 432

46,00 RON
32,00 RON

Catherine LeClerc a fost salvată de la moarte într-un port din Madagascar de către Marchizul Danton Cristobal, Regele Piraților. Curând ea a aflat povestea lui - deposedat de titlul său, exilat pe nedrept din patria natală, strabatea marile în incercarea de a-și recâștiga onoarea. Nicio glumă nu-i lumina fața frumoasă, nicio umbră de fericire nu-i aprindea ochii gri-argintii. Cu o singură excepție, bănuia Catherine, căldura ascunsă care l-a determinat sa le salveze vietile, ei și copilului ei.

Acum, ascunsa în tabara lui de pe exotica Insulă a Sufletelor Pierdute, tânăra si frumoasa văduvă medita la ironia sorții care a adus-o împreună cu un fost aristocrat devenit pirat... pentru a-i împartasi destinul și pentru a descoperi paradisul în brațele sale. Cu toate că lumea tremura la auzirea numelui Danton, Catherine i-a simțit bunătatea aflată în permanent conflict cu proprii săi demoni. Credea în el, îl dorea și a jurat să imblanzeasca acest pirat venit din iad cu puterea inflacarata a dragostei ei.

Historical romance.

Stef Ann Holm - Prințul mărilor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Printul marilor” de Stef Ann Holm a apărut la editura King în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 432 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană