NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pretul nesocotintei, de Mary Balogh

Pretul nesocotintei

de Mary Balogh

Pretul nesocotintei

Titlu:

Pretul nesocotintei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Mary Balogh

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 410

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat

In Pretul nesocotintei, actiunea se deruleaza in Anglia din perioada Regentei, cititorul facind cunostinta cu atmosfera, fastul si aspectele morale ale unor vremuri in care femeile plateau adesea pretul unei pasiuni prin aceea ca, de cele mai multe ori, nu aveau parte de o dragoste sincera. Aflat la tara, in vizita la fratele sau geaman, vicontele Rex Rawleigh isi doreste o mica aventura. Catherine Winters, o frumoasa si tinara vaduva ii pare o prada usoara. Dar aceasta este o doamna virtuoasa, care respinge insistentele vicontelui, ce frizeaza uneori indiscretia, de a deveni amanta lui. Rex Rawleigh recurge insa la orice diversiune pentru a se apropia de tinara vaduva. Un sarut furat in treacat ajunge sa o tulbure, nu insa s-o si cucereasca. In final, speranta de realizare a dragostei adevarate, dincolo de conveniente si de jocul frivol al barbatului, se implineste. O carte plina de farmec, cu un flux epic cuceritor, plin de sensibilitate.

Mary Balogh, una din cele mai apreciate scriitoare engleze, a fost distinsa cu cinci premii Walenbook, un premiu Dalton, precum si cu premiul "Pentru opera de-o viata" (Lifetime Achievement Award), acordat de Romantic Times. Cartile ei au fost publicate in 12 tari in tiraje de peste 58 de milioane exemplare.

Mary Balogh - Prețul nesocotinței.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Pretul nesocotintei” de Mary Balogh a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 410 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană