NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pe strada Londra, de Samantha Young

Pe strada Londra

de Samantha Young

Pe strada Londra

Titlu:

Pe strada Londra

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Trei

Autor: Samantha Young

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 480

Anul apariţiei: 2014

36,00 RON

A doua carte din seria Pe Strada Dublin, Pe strada Londra ne readuce in Edinburgh pentru inca o poveste emotionanta, impregnata de erotism, in care Samantha Young nu se teme sa abordeze teme incomode.

Jo Walker are un obiectiv clar: sa gaseasca un barbat care sa le ofere stabilitate financiara ei si familei ei. Pentru aceasta, insa, trebuie sa joace un rol care i-a devenit o a doua natura si sa le ascunda potentialilor parteneri adevarul despre familia ei. Cand il intalneste pe Cameron McCabe, acesta o judeca dupa aparente si isi formeaza o opinie nu foarte magulitoare. Dar, pe masura ce incep sa se cunoasca, Cam descopera ca Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descopera un barbat in fata caruia nu trebuie sa se ascunda. Oare va indrazni Jo sa puna in joc viitorul ei si al fratelui ei dand curs atractiei mistuitoare dintre ea si Cam?

Samantha Young - Pe strada Londra.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Pe strada Londra” de Samantha Young a apărut la editura Trei în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 480 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană