NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Patru femei, patru povesti, de Aurora Liiceanu

Patru femei, patru povesti

de Aurora Liiceanu

Patru femei, patru povesti

Titlu:

Patru femei, patru povesti

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Polirom

Autor: Aurora Liiceanu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2016

Stoc epuizat

Volumul reuneste biografiile unor femei exemplare, a caror existenta a fost legata de arta si care si-au uimit contemporanii prin originalitate: Coco Chanel (1883-1971), cunoscuta creatoare care a revolutionat lumea modei, Elisaveta Bagreana (1893-1991), poeta laureata a Premiului Nobel, Cecilia Cutescu-Storck (1879-1969), pictorita, prima femeie profesor intr-o academie nationala de arte din Europa, si Lee Miller (1907-1977), celebrul fotomodel devenit fotograf de razboi. O frantuzoaica, o bulgaroaica, o romanca si o americana ale caror povesti de viata fascineaza si astazi.

Din cuprins: Coco: viata ca legenda, legenda ca viata · Barbati din viata lui Coco Chanel · Liza si fetele bine-crescute. Ce femei admira Liza · Imaginarul masculin al Lizei. Figuri de barbati · Cecilia: un „impreuna“ bine gandit · Contradictiile Ceciliei: patima exprimarii si limitele ei · Lee: aventura, o a patra dimensiune · „Eu nu sunt Cenusareasa. Nu-mi pot forta piciorul in pantoful de clestar“.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Patru femei, patru povesti” de Aurora Liiceanu a apărut la editura Polirom în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 336 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană