NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pana la capatul lumii. In cautarea "Sacalului", de David Yallop

Pana la capatul lumii. In cautarea "Sacalului"

de David Yallop

Pana la capatul lumii. In cautarea "Sacalului"

Titlu:

Pana la capatul lumii. In cautarea "Sacalului"

Domeniu: Documente

Editura: All

Autor: David Yallop

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 554

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON

Vineri, 27 iunie 1975, un tanar venezuelean a aterizat dintr-un apartament parizian direct pe prima pagina a cotidianelor din toata lumea.

A lasat in urma patru morti. Mai inainte strecurase fara scrupule o grenada intr-o cafenea supraaglomerata, incercase sa-l asasineze pe presedintele Federatiei Sioniste a Marii Britanii, atacase ambasada franceza din Olanda si lansase doua atacuri cu rachete asupra avioanelor de pe aeroportul Orly. Aparent, sirul crimelor sale era nesfarsit. Continuase prin rapirea ministrilor OPEC din Viena.

Este cunoscut intregii lumi sub numele de Carlos. Presa l-a poreclit Sacalul. Fortele de securitate l-au considerat drept omul cel mai cautat din lume.

Devid Yallop i-a intins lui Carlos o cursa intr-un satulet din Bekaa, aflat la portile Beirutului sfasiat de razboi. De-a lungul a doua nopti interminabile, a ascultat o parte din povestea lui Carlos.

Apoi, in imprejurari tragice, urmele sale s-au sters.

In urmatorii sapte ani, Yallop a incercat sa=l redescopere pe Carlos, dar ceea ce incepuse ca o vanatoare de oameni a devenit o calatorie in lumea infricosatoare a terorismului, spionajului si in arena politica a Orientului Mijlociu.

In premiera absoluta se dezvaluie cititorului roman culisele relatiilor dintre Carlos si Ceausescu si implicarea celebrului terorist in atentatele cu bombe impotriva dizidentilor romani din exil si a postului de radio Europa Libera, la solicitatea expresa a dictatorului.

Pana la capatul lumii. In cautarea "Sacalului" este o carte monumentala, incitanta, o cautare a adevarului destinata sa devina o opera clasica.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Pana la capatul lumii. In cautarea "Sacalului"” de David Yallop a apărut la editura All în seria de Documente, se află în stare impecabilă, conține 554 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană