NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Palimpsest. Trilogia negativa a triunghiului, de Imre Toth

Palimpsest. Trilogia negativa a triunghiului

de Imre Toth

Palimpsest. Trilogia negativa a triunghiului

Titlu:

Palimpsest. Trilogia negativa a triunghiului

Domeniu: Filosofie

Editura: Humanitas

Autor: Imre Toth

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 368

Anul apariţiei: 1995

Stoc epuizat

„Acesta este un palimpsest: o succesiune de texte extrase din operele complete ale unor autori completi, sau aproape completi... Continutul fiecarui text se reveleaza in contextul total. Scenariul contextului este opera personala a unui singur autor. Acesta este autorul Palimpsestului. Pe canavaua lui si la poruncile lui, autorii alesi isi recita fragmentele alese din propriile lor texte. Este vorba asadar de un colaj de texte, compus conform programului suprarealist de tratare a textelor, executat prin folosirea tehnicilor care ii sunt proprii. Unele fragmente sunt chiar insotite de un colaj din hartie. Palimpseste la fel de onirice ca si textul insusi, ele reprezinta glose si comentarii plastice articulate in limbajul imaginilor: precipitatul emotional al sentimentelor pe care atat cititorul cat si autorul colajelor le-a incercat citind „cuvintele“ care urmeaza. Stilul suprarealist al acestora corespunde suprarealismului imanent al subiectului lor. Intr-adevar, subiectul care a inspirat si chiar a reclamat propria lui articulare verbala nu este altceva decat parcursul istoric al gandirii care, la inceputul celui de-al nouasprezecelea secol, a ajuns la ceea ce se desemneaza cu termenul de „revolutie noneuclidiana“ iar geometria noneuclidiana pe care a instaurat-o este fara doar si poate o geometrie deasupra si dincolo de orice realitate.”

Imre Tóth - Palimpsest. Trilogia negativă a triunghiului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Palimpsest. Trilogia negativa a triunghiului” de Imre Toth a apărut la editura Humanitas în seria de Filosofie, se află în stare foarte bună, conține 368 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană