NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

OZN - Top Secret, de Timothy Good

OZN - Top Secret

de Timothy Good

OZN - Top Secret

Titlu:

OZN - Top Secret

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Zona

Autor: Timothy Good

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 701

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON

Daca s-ar fi stiut mai demult ca navele extraterestre patrund cu atata usurinta in atmosfera terestra, credintele noastre religioase si stiintifice - dar mai ales sistemele de securitate din intreaga lume - ar fi serios puse la indoiala. Din acest motiv, s-a procedat la o musamalizare pe scara larga a terifiantelor dovezi despre activitatea OZN-urilor. Informatiile despre OZN-uri, inclusiv rapoartele unor observatii, au fost si sunt inca oficial ascunse...

Socant, inspaimantator... absolut uluitor! Greutatea dovezilor prezentate in aceasta carte este prea puternica pentru a putea fi negata: Timothy Good a reusit sa-si sustina teoria. Incredibila sa relatare este adevarata! (Whitley Strieber, autorul bestseller-ului Communion).

Timothy Good - OZN - Top Secret.

Un volum cartonat, insumand peste 700 de pagini de analiza riguroasa a dovezilor prezentate de documente oficiale recent declasificate, emise de CIA, FBI, KGB, MI britanic etc., si a relatarilor martorilor oficiali.

Acestea demonstreaza, mai presus de orice urma de indoiala, ca fenomenul OZN este cat se poate de real. Dar, la fel de nelinistitoare este conspiratia planetara prin care politicienii din lumea intreaga il lasa pe simplul cetatean nestiutor si neinformat, complet neajutorat in fata posibilei amenintari extraterestre.

OZN - Top Secret este cea mai meticuloasa si mai bine realizata carte despre aparitiile OZN care a fost scrisa vreodata. De asemenea, este si cea mai uluitoare.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “OZN - Top Secret” de Timothy Good a apărut la editura Zona în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună, conține 701 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană