NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Orasul de nisip, de Marcel Brion

Orasul de nisip

de Marcel Brion

Orasul de nisip

Titlu:

Orasul de nisip

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Lucman

Autor: Marcel Brion

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 201

Anul apariţiei: 2003

24,00 RON
16,00 RON

Un arheolog, plecat in cautarea unor fresce maniheene in tinuturile Asiei Centrale, asista la miracolul revenirii la viata a unui oras stravechi. Atunci, un impuls misterios il face sa participe la viata tumultoasa a cetatii. In oras, noii prieteni ai arheologului - negustorul de pietre pretioase, Mama Semnelor, povestitorul... - ii ofera, fiecare dintre ei, elementele unei adevarate initieri. Prin ei accede la enigmele familiare vechiului Orient si carora Europa le-a uitat de mult solutia. Intr-o zi, orasul dispare din nou sub o furtuna de nisip si omul din zilele noastre se trezeste singur in pustiu. A trait cu adevarat aceasta aventura extraordinara? A visat? Nu are importanta. El este acum un om care a vazut, un om care stie...

Marcel Brion - Orasul de nisip.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Orasul de nisip” de Marcel Brion a apărut la editura Lucman în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 201 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană