NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Omul din Castelul Inalt, de Philip K. Dick

Omul din Castelul Inalt

de Philip K. Dick

Omul din Castelul Inalt

Titlu:

Omul din Castelul Inalt

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Philip K. Dick

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 254

Anul apariţiei: 1995

56,00 RON

Omul din Castelul Înalt este un roman science fiction de istorie alternativă scris de Philip K. Dick. A câștigat premiul Hugo în 1963 și a fost tradus în numeroase limbi.

Povestea din Omul din castelul înalt se petrece în 1962, la paisprezece ani de la Al Doilea Război Mondial (1939-1948), relatând viața de zi cu zi sub imperiul totalitar fascist. Puterile Axei - Japonia imperială și Germania nazistă - câștigătoare ale războiului, complotează una împotriva celeilalte pe teritoriul Americii de Nord, mai ales în fostele State Unite, care li s-au predat după ce acestea au cucerit Eurasia și au exterminat populația Africii.

Ce mai este real în această lume în care forțele Axei au câștigat cel de-Al Doilea Război Mondial? Poate doar romanul unui obscur autor de science fiction care, pierdut într-o margine de Americă pacificată de japonezi, imaginează o istorie paralelă, în care aliații au învins.

Romanul a fost ecranizat în 2015 ca serial, cu titlul The Man in the High Castle de Amazon Studios.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Omul din Castelul Inalt” de Philip K. Dick a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare impecabilă, conține 254 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană