NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

O saptamana in decembrie, de Sebastian Faulks

O saptamana in decembrie

de Sebastian Faulks

O saptamana in decembrie

Titlu:

O saptamana in decembrie

Domeniu: Beletristica

Editura: Litera

Autor: Sebastian Faulks

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 576

Anul apariţiei: 2012

Stoc epuizat

Londra, o saptamana inainte de Craciun, 2007. Sapte zile, sapte personaje, de fapt, sapte vieti  care se intersecteaza mai mult sau mai putin, in atmosfera societatii londoneze contemporane: un manager de fonduri speculative aflat in cautarea celei mai rasunatoare tranzactii a vietii sale, un jucator de fotbal profesionist recent sosit din Polonia, un tanar avocat cu prea putine cazuri si prea mult timp pentru speculatii teoretice, un student absorbit de teoriile islamiste, un autor de recenzii literare, un elev dependent de canabis si de reality-show-uri, si un conductor de metrou - o tanara al carei traseu uneste toate aceste vieti si multe altele intr-un circuit zilnic.

Itele si tiparele complexe ale vietii urbane in lumea de astazi se impletesc indraznet. Resorturile actualei crize economice, manifestarile fundamentalismului religios, prapastia dintre generatii, efectele dezumanizante ale erei electronice, dar si relatiile interumane, pigmentate cu una sau doua povesti de dragoste, sunt doar cateva dintre temele abordate cu un umor fin, dar acid. Adevarul sta scris in fata lor cu litere de-o schioapa, si totusi, personajele refuza sa-l vada, continuand sa-si joace rolurile mai departe, ca si cand ziua de maine ar fi doar un vis.

Sebastian Faulks - O săptămână în decembrie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “O saptamana in decembrie” de Sebastian Faulks a apărut la editura Litera în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 576 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană