Nostradamus - Misterul catrenelor pierdute, de Mario Reading

Domenii cărţi anticariat Edituri cărţi de anticariat
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Nostradamus - Misterul catrenelor pierdute
Mario Reading

Nostradamus - Misterul catrenelor pierdute

Titlu: Nostradamus - Misterul catrenelor pierdute

Domeniu: Teoria conspiraţiei

Editura: Litera International

Autor: Mario Reading

Starea cărţii: Nouă
Nr. pagini: 288
Anul apariţiei: 2009
19,00 RON

Nostradamus - Misterul catrenelor pierdute este un thriller captivant, semnat de Mario Reading, autorul best-sellerului Nostradamus. Profeţiile complete 2001-2015. Apărută în Marea Britanie în luna august 2009, Misterele catrenelor pierdute s-a făcut imediat remarcată pe piaţa editorială din întreaga lume, drepturile de publicare fiind deja vândute în 34 de ţări.

„Oamenii se împart, mai degrabă, în cei care l-au citit şi cei care nu l-au citit pe Nostradamus. E simplu: cei care l-au citit şi au văzut cu ce acurateţe a prezis că un rege va fi decapitat de Parlament în 1649 - în momentul în care Nostradamus scria acest lucruri, ele erau de neconceput, nu mai fusese niciodată un rege executat – apoi au legat această predicţie de Carol I, precum şi precum şi zeci de exemple, aceştia cred. Cei care nu au avut contact decât cu aspecte secundare, cu speculaţiile făcute pe marginea cărţilor lui, nu au cum să fie convinşi, pentru că văd doar nebunia unor oameni care au profitat de subiect”, spune Mario Reading.

Dintre cele o sută de profeţii scrise de Nostradamus, doar 948 mai sunt astăzi cunoscute. Ce s-a întâmplat cu restul catrenelor? Ce secrete conţin acestea şi de ce trebuie ele ascunse de ochii lumii? Mario Reading construieşte personaje foarte credibile şi o intrigă fascinantă. Doi bărbaţi, cu motivaţii şi dorinţe diferite, ar face orice pentru a dezlega misterul profeţiilor pierdute. Adam Sabir este un scriitor în căutarea unui subiect de senzaţie care să-i remonteze cariera; maleficul asasin Achor Bale este membrul unei străvechi societăţi secrete al cărei unic ţel de-a lungul vremii a fost protejarea celor trei Anticrişti la care Nostradamus făcuse referire în catrenele sale: Napoleon, Adolf Hitler şi „cel care va urma”.

Despre autor

Mario Reading s-a născut în Dorset şi a copilărit în Anglia, Germania şi în sudul Franţei. Cunoscător a patru limbi străine, şi-a făcut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat în literatura franceză şi germană, precum şi în traduceri. Autor al romanelor The Music Makers şi The Honourable Soldier, Reading a fost premiat cu Arts Council Writing Award în 2004.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere şi este în stoc limitat.

Dacă doriţi să îl comandaţi, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

(Acest volum a fost adăugat în catalogul nostru la data de 13 mai, 2010.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Frankenstein
Frankenstein
24,00 RON
9,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2015 Carti-online.com
Powered by webgraphic.ro