NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nemesis, de Isaac Asimov

Nemesis

de Isaac Asimov

Nemesis

Titlu:

Nemesis

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Teora

Autor: Isaac Asimov

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 386

Anul apariţiei: 1997

Stoc epuizat

Nemesis, de Isaac Asimov, este situat într-o eră în care călătoria interstelară este pe punctul de a fi descoperită şi perfecţionată. Apare o aşa numită tehnologie "hyper-assistance" care permite călătoria la o viteză puţin mai mică decât viteza luminii care este folosită pentru a muta o colonie de pe o staţie spaţială numită Rotor aflată în vecinătatea Pământului spre o pitică roşie recent descoperită, denumită Nemesis. Acolo va fi aşezată pe orbită unui satelit semi-locuibil, Erythro, numit astfel datorită luminii roşii pe care o primeşte de la stea.

Se descoperă în cele din urmă că viaţa bacteriană de pe Erythro formează un organism colectiv care dispune de o formă de conştiinţă şi telepatie (un concept similar cu Gaia din seria Fundaţia). În timp ce coloniştii susţin ideea unei colonizări viitoare - jos pe Erythro, sau pe centurile de asteroizi din sistemul stelei Nemesis - o serie de evenimente se întâmplă. Pe Pământ zborul superluminic este perfecţionat, astfel încât Colonia Rotorului nu mai este izolată. Se deschide astfel o serie nouă de exploarări umane ale galaxiei.

Povestea se referă şi la dezmembrarea şi reuniunea unei familie (mama, descoperitoarea stelei Nemesis, şi fiica sa au fost separate de tatăl rămas pe Pământ atunci când colonia a plecat; tatăl devine parte a proiectului de cercetare a hiper-saltului [hyperjump]). Mai apar şi alte teme - uimitoare descoperirea a organismului colectiv şi telepatic de pe Erythro, precum şi descoperirea şi rezolvarea unei crize masive: Nemesis ameninţă să destabilizeze gravitaţional Sistemul Solar.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Nemesis” de Isaac Asimov a apărut la editura Teora în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 386 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană