NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

N-am venit sa tin un discurs, de Gabriel Garcia Marquez

N-am venit sa tin un discurs

de Gabriel Garcia Marquez

N-am venit sa tin un discurs

Titlu:

N-am venit sa tin un discurs

Domeniu: Filosofie

Editura: RAO Books

Autor: Gabriel Garcia Marquez

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2011

27,00 RON

Aparut initial la editura Mondadori, specializata in publicarea operelor scriitorului, volumul reuneste 22 de texte, majoritatea inedite, dar si unele ratacite sau uitate, destinate a fi citite in public, pe care autorul le-a scris de-a lungul prodigioasei sale vieti: primul, care da si titlul culegerii, este cel tinut la 17 ani, la absolvirea liceului, in prezenta colegilor de clasa, iar ultimul, din 2007, a fost citit in fata Academiei Regale a Spaniei si a academiilor hispanoamericane corespunzatoare, precum si a Regilor Spaniei. Este impresionant evantaiul tematic al acestor texte, care alcatuiesc o sugestiva sinteza a obsesiilor literare ale celui care a scris romanul Un veac de singuratate, dar si a sustinutelor lui preocupari in calitate de cetatean al Americii Latine si al lumii, de la problematica densa legata de Columbia natala, la cea privind viitorul tineretului si procesul de educatie in America Latina, sau la proliferarea nucleara si dezastrele ecologice pe plan mondial. De un interes major este, de buna seama, discursul la primirea Premiului Nobel, in 1982, intitulat Singuratatea Americii Latine, considerat o capodopera a genului.

„Citind aceste discursuri redescopar cum m-am schimbat si am evoluat ca scriitor.“

Prin talmacirea acestei valoroase carti in limba romana, publicul cititor are fericita ocazia sa faca o incursiune, dintr-un alt unghi si sub o alta lumina, in fascinantul univers al creatorului „realismului magic“, neindoios unul dintre geniile in viata ale literaturii mondiale.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “N-am venit sa tin un discurs” de Gabriel Garcia Marquez a apărut la editura RAO Books în seria de Filosofie, se află în stare nouă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană